2022 2023 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Karne Görüşleri

2022 2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM ÖĞRETMEN KARNE GÖRÜŞLERİ

Çalışkan Öğrenciler İçin Öğretmen Karne Görüşleri

* Başarının sırrı yoktur. Hazırlık, sıkı çalışma ve başarısızlıktan öğrenmenin sonucudur. Bu dönem göstermiş olduğun sıkı ve düzenli çalışma için tebrik ederim. Tatilde dinlenmeli ve zamanını kitap okuyarak değerlendirmeni bekliyoruz. Ailene selamlar, iyi tatiller.

* Adım adım küçük başarılar dizisi yaratabilirsiniz. Her yolculuk ilk adımla başlar. Ama gideceğimiz yere ulaşmak için ikinci, üçüncü ve gerekli tüm adımları atmak zorundayız. Sen de her gün düzenli bir çalışma ile ulaşmak istediğin başarıya daha kolay ulaşabilirsin. Bu dönem gösterdiğin gayretli çalışmaların için tebrik ederim. İyi tatiller, ailene selamlar.

* Başarı tesadüf değildir. Sıkı çalışma, azim, öğrenme, araştırma, fedakarlık ve en önemlisi, yaptığın şeyi sevmektir. Derslerdeki başarın ve örnek bir öğrenci olduğun için seni tebrik ederim. Tatilde dinlenmeli ve boş zamanlarında kitap okumalısın. Ailene selamlar, iyi tatiller.

* Karşılaşılan zorluklar ne kadar büyükse, bunların üstesinden gelmek o kadar gurur vericidir. Bu dönem göstermiş olduğun başarı ve arkadaşlarına ve çevrene örnek bir öğrenci olman sebebiyle seni ve aileni tebrik ederim. Tatilde vaktini iyi değerlendirmeli ve dinlenmelisin. Ailene selamlar, iyi tatiller.

* Yarının bugünden daha iyi olacağı ümidiyle yetinmek yerine hemen bugün, yarın uyandığımızda kendimizi önceki günden biraz olsun daha iyi hissetmemizi sağlayacak bir şeyler yapabiliriz. Derslerinde gösterdiğin başarı ve arkadaşlarına örnek bir öğrenci olman dolayısıyla seni ve aileni tebrik ederim. Tatilde bol bol kitap okumalı ve dinlenmelisin. İyi tatiller, ailene selamlar.

* Bilginin efendisi olmak için çalışmanın uşağı olmak şarttır. Bir dönem boyunca gösterdiğin çaba ve azmin için seni tebrik ederim. Çevrene ve arkadaşlarına örnek bir öğrenci profili sergilediğin için sen ve aileni tebrik ederim. İyi tatiller, ailene selamlar.

* “Başarı öyle bir şeydir ki, her elde ettiğinde yenisini istersin.” bu istek ve azminin devam etmesi ve hep başarman dileğiyle

* “Başarı başaracağım diyenindir.” seninde bu söze olan inancının artması ve bunu gerçekleştirmen dileğiyle.

* Son derece başarılı geçen ilk dönem için seni tebrik ediyorum. Umarım ikinci dönem daha da iyi olursun. Senden daha fazlasını bekliyorum.

* Güler yüzün, neşen hepimizi sarıp kucakladı. Bu neşen ve başarının tüm hayatın boyunca seninle birlikte olması diliyorum..”

* Allah herkese senin gibi mükemmel bir öğrenci versin…..

* Yıllarca solmayan Kenya gülleri gibi dönem boyunca başarıların hiç solmadı. Artık dinlenme vakti. Daha başarılı olacağını düşündüğüm ikinci döneme iyice dinlenmiş olarak gelmeni istiyorum. İyi tatiller.

* Bu kadar zorluk arasında ancak senin kadar harika biri bu başarıyı gösterebilirdi. Tebrikler.

* Geriye doğru attığın adımın daha ileriye gitmek için yapılacak bir hamlenin başlangıcı olarak görüyorum. Adımını attın, sıra hamlede.

* Dünyanın en şanslı öğretmeniyim çünkü dünyanın en harika öğrencisi bende. Tebrikler

* Sen istedikten sonra, hangi engel senin yolunu kapatabilir ki? Biraz daha gayret ederek, geleceğin örnek insanı olman için hiçbir engel yok!”

Orta Düzeydeki Öğrenciler İçin Öğretmen Karne Görüşleri

* Ben hayatımın hiçbir anında karamsarlık nedir tanımadım. Bu dönem motivasyon ve çalışma olarak istediğin seviyede olmadığını biliyorsun. Tatilde dinlenmeli ve derslerindeki eksiklikleri gidermek için çalışmalısın. Ailene selamlar.

* Başarının sırlarından biri, geçici başarısızlıkların bizi yenmesine izin vermemektir. Bu dönem derslerde aktif ve daha düzenli bir çalışma düzenine sahiptin. Daha başarılı olacağını biliyoruz. 2. döneme daha iyi hazırlanmalısın. İyi tatiller, ailene selamlar.

* Kendine inanma ve sıkı çalışma size her zaman başarı getirecektir. Derslerde gösterdiğin gayretli çalışmalar için tebrik ederim. Başarılı bir öğrenci olacağına inanıyoruz. Ailene selamlar, iyi tatiller.

* Başarı, her gün tekrarlanan küçük çabaların toplamıdır. 2. dönem için daha düzenli çalışmalısın. Bu dönem göstermiş olduğun gayretler için tebrik ederim. Ailene selamlar, iyi tatiller.

* Başarı azim gerektirir, azim ise irade. Bazı hedefler, başarısız olmaya değer. Gerçek başarı, başarısız olma korkusunu yenebilmektir. Bizler senin başarılı olacağına inanıyoruz. İkinci dönemde daha düzenli ve sıkı bir çalışma ile derslerindeki başarın fazlasıyla artacaktır. Tatilde bol bol kitap okumalı ve dinlenmelisin. Ailene selamlar, iyi tatiller.

* Hayatta başarılı olanlar, kendilerine gereken bilgileri öğrenmekten bir an geri kalmazlar ve hadiselerin sebeplerini her zaman araştırırlar. Derslerindeki başarını artıracağına eminim. İkinci dönemde derslerde daha aktif olmalısın. Ailene selamlar, iyi tatiller.

Başarı Düzeyi Düşük Öğrenciler İçin Öğretmen Karne Görüşleri

* Önce biz alışkanlıklarımızı oluştururuz, sonra da alışkanlıklarımız bizi oluşturur. 2. dönemde ders çalışma alışkanlıklarını değiştirmeni bekliyoruz. İyi tatiller. Ailene selamlar.

* Başarının sırrı yoktur. Hazırlık, sıkı çalışma ve başarısızlıktan öğrenmenin sonucudur. 2. dönemde daha sıkı bir çalışma düzeni ile eksiklerini tamamlayabilir ve arzuladığın başarı düzeyine ulaşabilirsin. Bu konuda sana güveniyoruz. Tatilde bol bol kitap okumanı öneriyorum. İyi tatiller, ailene selamlar.

* Limiti koyan zihindir. Zihin bir şeyi yapabileceğini kestirebildiği kadar başarılı olur. Yüzde 100 inandığın sürece her şeyi yapabilirsiniz. Biz senin başarmak için gerekli özelliklere sahip olduğunu biliyoruz. 2. dönem daha iyi olacağına eminiz. İyi tatiller, ailene selamlar.

* Her şeyden önce plan! Nuh Peygamber, gemisini yapmaya başladığı zaman daha yağmur başlamamıştı. 2. dönem daha planlı çalışmalı ve başarılı olacağın konusunda kendine inanmalısın. Biz sana inanıyoruz. Ailene selamlar, iyi tatiller.

* Planlı çalışmaya ihtiyacı var. Henüz olması gereken seviyeye ulaşamadı. Umarım gayretini biraz daha arttırır. Ailene selamlar, iyi tatiller.

* İnanmak başarmanın yarısı değil hepsidir. İstersen başarabileceğini biliyorum. Ailene selamlar, iyi tatiller.

* Hedef belirleyerek çalışmalarına başlar ve planlı olarak çalışır, okur, yazarsa başarılı olabilir. Ailene selamlar, iyi tatiller.

* Beklentilerimize cevap verebilmesi için daha çok çalışması gerekiyor. Ailene selamlar, iyi tatiller.

* Belirli bir seviyeye gelebilmesi için daha çok çalışması gerekiyor. Birebir çalışmalarında aile desteğine ihtiyacı var. Ailene selamlar, iyi tatiller.

* Yolun uzun her hareketin çok önemli. Çünkü bir sonraki davranışını etkileyecek. Doğru hareket için yarını bekleme.

* Birebir çalışmalarında aile desteğine ihtiyacı var. Ailene selamlar, iyi tatiller.

 

 

Giriş Yap

Eğitimge ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!