II. Çocuk Edebiyatı Öğretmen Kongresi Sonuçları Açıklandı

featured
0
Paylaş

Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli doğrultusunda çocuk edebiyatının dijitalleşen yüzünü pedagojik, etik ve estetik açılardan ele almak; yapay zekâdan oyunlaştırmaya, artırılmış gerçeklikten erişilebilirliğe kadar geniş bir yelpazede yeni yaklaşımlar geliştirmek amacıyla düzenlenecek II. Çocuk Edebiyatı Öğretmen Kongresi başvuru değerlendirme süreci tamamlanmıştır.

 

“Dijital Çağda Çocuk Edebiyatı ve Yeni Yaklaşımlar” temasıyla 20-22 Mayıs 2026 tarihleri arasında İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilmesi planlanan kongreye yapılan başvurular, ilgili değerlendirme kurulu tarafından belirlenen ölçütler doğrultusunda incelenmiştir.

 

Değerlendirme sonucunda kongrede sunulmaya uygun bulunan bildiri sonuçları açıklanmıştır. Sonuçlara ilişkin listeye aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabilir.

 

II. Çocuk Edebiyatı Öğretmen Kongresi Sonuç Listesi İçin Tıklayınız.

 

Kongreye ilgi gösteren, başvuruda bulunan ve çocuk edebiyatının dijital çağdaki dönüşümüne; pedagojik, etik ve estetik boyutlarıyla katkı sunan tüm öğretmenlerimize teşekkür eder, kongrede yer almaya hak kazanan öğretmenlerimizi tebrik ederiz

II. Çocuk Edebiyatı Öğretmen Kongresi Sonuçları Açıklandı
0
Haber Bülteni
Bültenimize Katılın

Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Spam göndermiyoruz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Eğitimge ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

Eğitim II. Çocuk Edebiyatı Öğretmen Kongresi Sonuçları Açıklandı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir